Pompon le clown spectacle anniversaire enfant à domicile
Accueil pompon le clown spectacle enfant Animation anniversaire enfant rue mime       Contact pompon le clown information
english

 

Charlot

Charlot personage
 

De beroemde Charlie Chaplin

Het is nog steeds François Dupont, maar nu als Charlie Chaplin's personage "The Tramp"; het beroemde mannetje uit de stomme films van weleer.

 

 

 

Charlie Chapelin

  • Outfit
  • Accessoires
  • Act van 3 x 45 minuten

 

Een beetje geschiedenis

Charlie Chaplin, voluit Sir Charles Spencer Chaplin Jr., was een Brits acteur, regisseur, producer, scenarist, schrijver en componist. Hij werd geboren in Londen op 16 april 1889 en overleed op 25 december 1977 in Vevey in Zwitserland. Hij was een van de bekendste Hollywood-acteurs en werd wereldberoemd als mimespeler.

Stomme films waren even gemakkelijk te begrijpen voor een Chinees publiek als voor een Amerikaans; Chaplin werd letterlijk een wereldster. Met de opkomst van de geluidsfilm begon zijn reputatie te tanen; zijn kracht lag in stil spel.

Zijn bekendste rol was ongetwijfeld die van de zwerver (The Tramp), een mannetje van eenvoudige komaf met een klein snorretje en een aanzienlijke persoonlijke waardigheid. Gekleed in een strak zittende jas, een bamboe wandelstokje en een hoedje, lukt het hem in het dagelijks leven steeds weer vanuit een underdog-situatie zijn moeilijkheden te overwinnen.*

* vrij naar Wikipedia

 

Vragen en reserveringen

+32 (0) 474.63.85.34.

pomponleclown@gmail.com


Grimage maquiage animateur enfant
Clown pompon François à domicile
Acteur de rue mime statue vivante
Automate animations mimes representation
Cinema théâtre mime Charlot
Echassier attraction rue clown
Orgue de Barbarie animation amuseur senior
Pâques Fêtes oeuf chocolat figuration
Halloween attraction commercial sorcière representation

 

 

 

 

Zephirin Webmaster | Site Map | N° T.V.A. BE.0874.994.438